Vem vill ta över Musiklådan?

By | augusti 22, 2018

Musiklåda

Vi söker efter någon eller några som vill fortsätta att tillverka och sälja Musiklådan och dess unika instrument (och kanske också arbeta med musik & barn i Musiklådans anda?). Ni behöver en verkstad och kunskaper i musik, sinne för affärer och web-kunskaper är också bra att ha.

Vi har mallar och jiggar för tillverkningen, och tänker oss att gå igenom hur vi bygger instrumenten med dem som tar över. Det finns också ett rejält kundregister och ett lager av varor att starta med.

Det känns viktigt för både Jörgen och mig (Mia) att vi hittar en fortsättning för Musiklådans existens, många har vittnat om hur våra instrument har väckt musikglädje på de mest märkliga sätt och ställen. Och det vill vi ju inte ska försvinna!

Vi har kommit till ett läge där vi inte mäktar med att driva verksamheten längre, så fr o m 1a september tar vi inte emot några beställningar. Men du eller ni som är intresserade av att driva verksamheten vidare är väldigt välkommen med mejl, sms eller ett samtal till Mia. Tel: 0706671008 epost: mia@kempff.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *